Piirrosvideoita youtubessa ja täällä!

MEDIAT

MEDIAT-osion alta löytyy kaikki Yhdyssanakuvien taustakuvat, piirrosvideot, kuvagalleria (piirretyistä kuvista) ja arkisto.

Mikäli piirrettyjä kuvia on tarkoitus käyttää ”Media-tarkoituksessa” (tuotteet, paino, myynti, verkkomediat, jne), niin asiasta voi – ja tulisikin ottaa yhteyttä esimerkiksi yhteydenotto-lomakkeen kautta! :) Mikäli et tiedä saako kuvaa käyttää ilman, että siitä pitäisi jotain maksaa, niin suosittelen lukaisemaan tekijänoikeussivun.

Tietokoneen taustakuvia:

Yhdyssanakuvia.com tarjoaa ilmaiseksi korkealla tarkkuudella tehtyjä taustakuvia. Taustakuvia löytyy sekä 5:4 -näytöille (1280×1024), että 16:10/16:9 (1920×1080/1920×1200).

Pääset katselemaan ladattavia kuvia taustakuvat-sivulta.

Piirrosvideoita youtubessa ja täällä!Piirrosvideot:

Yhdyssanakuvia.com pyrkii vastaamaan esitettyihin tarpeisiin, haaveisiin, turhiin toiveisiin ja naurettaviin pyyntöihin mitä parhaimmalla mahdollisella tavalla! :D Leikki leikkinä, mutta pylly pois tyynyltä: nyt tarjolla on niitä videoita siitä, kuinka kuvat valmistuvat!

High Definition (HD).
Videot toimivat Youtube-palvelussa. Videot toimivat eri laatuisina: 360p, 460p ja 720p -tarkkuudella. Mikäli sinulle ei Youtuben videotoistotyökalut ole tuttuja, niin voit vaihtaa videon tarkkuuden toistoikkunan oikeasta alareunasta (360p on nopein latautumaan, mutta huonoin laadultaan – ja 720p on tarkkuudeltaan paras, mutta kestää pidempään latautua):

Yhdyssanakuvia videoiden tarkkuuden valitsin.

Galleria-sivu

Galleria-sivulle on koostettu niin sanottuun mosaiikki-näkymään kaikki jo-piirretyt kuvat!

Mainosta! :)

Ainahan sitä kaivataan lisää näkyvyyttä! Jos olet yyber-web-osaaja, tai muuten innokas osallistuja, niin apusi sanan levittämisessä on äärimmäisen tärkeää! Voit auttaa Yhdyssanakuvia näkymään paremmin, esimerkiksi liittymällä Facebook-ryhmään!

VN:F [1.9.22_1171]
Arvostelu: 5.0/5 (1 ääni annettu)